HOUTHOK
BOUWWERKEN
BUITENSPULLEN
Product: Berging haardhout
Materiaal: Douglas planken, oud-Hollandse pannen, vuren lijsten
Formaat: 1.80x1.75x 0,50 m (lxhxd)
Uitvoering: de brandhoutberging is uitgevoerd als gedeeltelijk voorgemonteerd bouwpakket. Hij kan tegen een muur of schutting worden geplaatst en heeft van zichzelf dus geen achterwand. De berging telt vier vakken. Die zorgen voor een goede gewichtsverdeling waardoor de zijwanden stabiel blijven en niet uitbuigen. De pannen worden afgedekt met een fraai ogende loodslab, zijn voorzien van windveren en van een stoere sierlijst.
Bijzonderheden: Douglashout is weerbestendig en verkleurt onder invloed van het weer naar landelijk grijs. Dus nooit meer schilderen! De schapindeling maakt de berging ook geschikt voor andere doeleinden zoals het opbergen van potten, opslaan van potgrond, opbergen van klein tuingereedschap en allerlei andere losse tuinspulletjes. Eenvoudige montage. Wordt geleverd met alle materialen, inclusief oud-Hollandse pannen. De bergruimte is uit te breiden met modules van 85cm breed.
Levertijd: 6-8 weken.
Prijs: 299 euro, af fabriek Buurse

Opties:

Bezorgen in overleg, minimum bedrag 75 euro

Kosten lakwerk windveren en lijst: 45 euro

Prijsindicatie plaatsen: 80 euro

Module (alleen in combinatie met houtberging): 150 euro

Houtberging met achterwand: 459 euro


Volgende foto >>
BESTELLEN


Artikel
Aantal
Prijs

Bestel info :
Uw opdracht wordt door ons schriftelijk bevestigd, voorzien van een totaalbedrag. Zodra dit bedrag op onze rekening is overgemaakt, gaan wij voor u produceren.
 
 

UW GEGEVENS
Dhr
Mvr
Voorletters :
*Naam :
*Adres :
*Postcode :
*Plaats :
*Tel :
Tel Mob :
*Email :
Opmerkingen
De met * gemerkte items zijn verplicht